Header Logo Coaching - Personal & Professional

How is your progress?

divider

Accountability Partner

Wat is een ‘accountability partner’? Het is een persoon die jou accountable houdt voor de doelen die jij voor jezelf hebt gesteld, een verantwoordingspartner die jou helpt een vooraf opgestelde verbintenis na te komen.

Iedereen heeft wel eens last van uitstelgedrag. Het hebben van een accountability partner voorkomt dat je uitstelgedrag vertoont en zorgt er voor dat je doorpakt en wel je doelen behaalt.

Het hebben van een accountability partner is zeer effectief. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die doelen stellen en deze vervolgens met anderen delen 70% méér kans hebben dat doel te bereiken dan mensen die dat niet doen. Immers, diep van binnen wilt niemand gezichtsverlies lijden.

Uiteraard ben jij in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor het behalen van jouw doelen, maar het bereiken van jouw doelen hoef je niet alleen te doen.

Danielle Cornelia

Danielle Cornelia is uiterst gedisciplineerd en buitengewoon goed in het behalen van doelen en gebruikt hierbij diverse methodieken.

Ze heeft binnen één jaar tijd een bedrijf opgezet, meerdere websites gebouwd, vijf online trainingen gecreëerd, zes masterclasses gegeven en nog veel meer! En dat als one-woman-business.

Kortom, zij is dé perfecte accountability partner.

Welk doel je ook wilt behalen op welk vlak dan ook, je hoeft het nooit alleen te doen. Wanneer zij op de hoogte is van jouw doelen kan zij jou helpen jouw persoonlijke doelen te behalen.

Ze is graag jouw wekelijkse stok achter de deur en geeft je graag die extra boost om jouw doelen te bereiken!

Profiel foto Danielle Cornelia
Accountability partner Danielle Cornelia

Accountability Programma

4 x per maand heb je samen met Danielle Cornelia een accountability call waarin jouw voortgang effectief wordt bevorderd. Samen werken jullie volgens een vooraf opgesteld plan waarmee jij gedisciplineerd je doelen behaalt. Het accountability programma heeft een minimale afname van één maand. Hoe langer je het accountability programma volgt, hoe voordeliger je uit bent.

Wil je Danielle Cornelia als jouw persoonlijke accountability partner?
Vraag hieronder een vrijblijvend intake gesprek aan.

Wil jij ook af van jouw uitstelgedrag?

Wil jij wél succesvol je doelen tijdig behalen?

En wil jij Danielle Cornelia als jouw persoonlijke accountability partner?

Neem dan nu contact op voor een grátis intake gesprek!