Header Logo Coaching - Personal & Professional

Mindset Afterclass

divider

Tijdens de Mindset Masterclass wordt uitgebreid kennis gedeeld en worden verdiepende opdrachten uitgevoerd. Deze 2 dagen leveren veel inzichten en ware breakthroughs op. Maar échte transformatie vergt discipline, toewijding, consistentie en tijd.  Om die reden is als onderdeel van Tracé Halcyon de Mindset Afterclass ontwikkeld exclusief voor oud-deelnemers van de Mindset Masterclass.

Tijdens deze online mastermind sessies leer en implementeer je wat je geleerd hebt samen met like-minded.

Gedurende de maandelijkse online afterclasses krijg je nog meer verdiepende kennis en handvatten aangereikt om met jouw gedachten, patronen en overtuigingen aan de slag te gaan. En, met de bijbehorende opdrachten en complementaire challenges is transformatie onvermijdelijk!

saya master mind

De naam van de mastermind groep is: Saya Master Mind

‘Saya guru’ betekent in het Indonesisch Ik ben een leraar.

‘Saya kaya’ betekent Ik ben rijk.

‘Saya master mind’ betekent dus Ik ben een master mind.

Saya is niet alleen de achternaam van Danielle Cornelia, het betekent ook Ik of Ik ben. Dit omvat haar basis voor Mindset Revolutions, namelijk het niveau van consciousness, het zijns-niveau wat uiteraard centraal staat tijdens haar trainingen.

Deelname online afterclass

1 x per maand heb je samen met Danielle Cornelia en oud-deelnemers van de masterclass een online Mindset Afterclass via Zoom waarin je verdiepingsslagen gaat maken. Samen delen jullie persoonlijke ervaringen, deelt Danielle Cornelia exclusieve verdiepende kennis en ga je met opdrachten en challenges aan de slag.

Door deze methodiek toe te passen leer je met én van elkaar, houd je momentum vast, houd je elkaar accountable en bereik je echte transformatie in je leven.

BONUS! Ook word je automatisch deelnemer in de exclusieve Saya Master Mind Whatsapp groep.

Wil jij ook net als deze oud-deelnemers samen met Danielle Cornelia intensief aan de slag met je mindset?

Neem deel aan één van haar masterclasses en meld je dan aan voor Tracé Halcyon!

Foto online mastermind danielle cornelia