Header Logo Coaching - Personal & Professional

Mindset Afterclass

divider

Tijdens de Mindset Masterclass wordt uitgebreid kennis gedeeld en worden verdiepende opdrachten uitgevoerd. Deze 2 dagen leveren veel inzichten en ware breakthroughs op. Maar échte transformatie vergt discipline, toewijding, consistentie en tijd.  Om die reden is de Mindset Afterclass ontwikkeld exclusief voor oud-deelnemers van de Mindset Masterclass.

Tijdens deze online mastermind sessies leer en implementeer je wat je geleerd hebt samen met like-minded.

Gedurende de maandelijkse online afterclasses krijg je alle verdiepende kennis en handvatten aangereikt om echt met jouw gedachten, patronen en overtuigingen aan de slag te gaan. En, met de bijbehorende opdrachten en wekelijkse challenges is transformatie onvermijdelijk!

master mind

De naam van de mastermind groep is:

SAYA MASTER MIND

‘Saya guru’ betekent in het Indonesisch Ik ben een leraar.

‘Saya kaya’ betekent Ik ben rijk.

‘Saya master mind’ betekent dus Ik ben een master mind.

‘Saya’ is niet alleen de achternaam van Danielle Cornelia, het betekent ook Ik of Ik ben. Wanneer men spreekt van ‘Ik ben’, dan bevinden we ons op het niveau van consciousness, het zijns-niveau wat uiteraard centraal staat tijdens de masterclass.

danielle cornelia saya

Deelname online afterclass

1 x per maand heb je samen met Danielle Cornelia en oud-deelnemers van de masterclass een online Mindset Afterclass via Zoom waarin je écht met jezelf aan de slag gaat. Samen delen jullie persoonlijke ervaringen, deelt Danielle Cornelia exclusieve verdiepende kennis en ga je met opdrachten en challenges aan de slag.

Door deze methodiek toe te passen leer je met én van elkaar, houd je momentum vast, houd je elkaar accountable en bereik je echte transformatie in je leven.

BONUS! Ook word je automatisch deelnemer in de exclusieve Saya Master Mind Whatsapp groep.

Deelname aan de Mindset Afterclass heeft een minimale afname van 3 maanden.

Wil jij ook net als deze oud-deelnemers samen met Danielle Cornelia maandelijks aan de slag met je mind?

Word dan lid* van de Saya Master Mind en neem deel aan de online Mindset Afterclasses!

Foto online mastermind danielle cornelia

* Alleen oud-deelnemers van de Mindset Masterclass worden toegelaten tot de Saya Master Mind, omdat er voortgeborduurd wordt op de benodigde basiskennis van de 2-daagse masterclass. Wil je ook deelnemen aan de Mindset Afterclass? Meld je dan éérst hier aan voor een Mindset Masterclass.