Header Mindset Workshops

Mindset Workshops

divider

Iedereen wil succesvol zijn. Jij toch ook?
Is succes een kwestie van toeval? geluk? magie? Geen van allen.
Het geheim zit hem in de zogenaamde successtrategieën.

Met de juiste mindset én de juiste successtrategieën kan iedereen succesvol worden!

Met mijn talenten kwam ik al een heel eind. De rest zijn verworven skills. Skills zijn eigenschappen die je jezelf kunt aanleren, en door het te doen en te blijven trainen, kun je hierin excelleren. Dát is mijn geheim, welke ik deel in mijn Success Strategy Academy en Mindset Workshops – Danielle Cornelia

Man tekent ideeën uit op een whiteboard

Mindset Workshops

Think & Grow Rich: Specialized Knowledge – The Fourth Step to Riches

De Mindset Workshops zijn standaard onderdeel van Tracé Halcyon, maar kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden. In deze interactieve, plenaire workshops ga je de verdieping maken op het gebied van je mindset en successtrategieën met gelijkdenkende mensen.

Mindset Revolutions biedt jou de mogelijkheid om op een leuke, effectieve en praktische wijze de vereiste successtrategieën eigen te maken en de juiste mindset te creëren op het gebied dat voor jou nodig is.

Door deze workshops te volgen, onderscheid je je al van de massa en word je met de tijd steeds succesvoller. Je ontdekt stap voor stap de strategieën die Danielle Cornelia sinds jaar en dag consequent toepast in haar eigen leven, waardoor ze nu is wie ze is.

Samen verbinden, samen groeien en samen een synergie bereiken! – Danielle Cornelia

De WAT en de HOE

Zoals beschreven in de missie van Mindset Revolutions vertelt men vaak WAT je moet doen, zoals:

  • je moet de juiste mindset hebben
  • je moet doelen stellen
  • je moet focus houden
  • je moet je leven (en bedrijf) baseren op je persoonlijke kernwaarden
  • je moet productief zijn
  • etc.

De live workshops laten niet alleen zien WAT je moet doen, maar ook HOE je dit bereikt.

Als ik het kan, dan kan jij het ook, daar geloof ik in! – Danielle Cornelia

Iedereen kan het

Ondanks haar Cito-toets uitslag – lager dan het VMBO – en een turbulent verleden heeft Danielle Cornelia met deze successtrategieën alles bereikt wat ze wilde. Hierdoor is ze ervan overtuigd dat, ongeacht iemands jeugd, verleden, talenten, intelligentie, leeftijd en levenservaring, iedereen de successtrategieën eigen kan maken.

De een heeft een aangeboren talent en de ander leert een skill (verworven talent) door de juiste kennis eigen te maken en toe te passen. Strategieën maken het voor ieder mens mogelijk dat de grens tussen talent en aangeleerde skills verdwijnt.

Zal het makkelijk zijn? Nee. Maar, was je eerste autorijles makkelijk? Ben jij gestopt na je eerste rijles? – Danielle Cornelia

Alleen het beste van het beste

Danielle Cornelia is sinds de basisschool al (onbewust) bezig met het toepassen van successtrategieën (o.a. snellezen en doelen stellen). Ze is nooit gestopt met zichzelf verder te ontwikkelen. Ze heeft jarenlang cursussen, seminars, workshops en andere trainingen gevolgd om continu haar skills te verbeteren. Zelfs nu nog is zij continu op zoek naar verbetering en groei. Voor de Mindset Workshops heeft ze gekozen om de beste informatie op het gebied van succesvol leven met jou te delen.

Alles wat ik geleerd heb en dagelijks toepas, deze successtrategieën wil ik met jou delen – Danielle Cornelia

De snelweg naar succes!

De inhoud van de Mindset Workshops zijn zo opgezet zodat het voor iedereen begrijpelijk en uitvoerbaar is. In de verschillende workshops zullen de essentiële bouwstenen aan bod komen voor een succesvol leven zowel persoonlijk als zakelijk.

Per workshop (bijvoorbeeld je doelen en kernwaarden bepalen) leer je gaandeweg ook cruciale eigenschappen zoals motivatie, discipline, positief denken en wilskracht ontwikkelen.

Mindset Revolutions heeft als doel gesteld het totaalpakket aan te bieden, waardoor je in staat bent de snelweg naar succes te nemen.

Ik hoor vaak “dat kan ik niet!” Alleen als jij ervan overtuigd bent dat het onmogelijk is – Danielle Cornelia

Datum eerstvolgende Mindset Workshop

Wanneer: wordt binnenkort bekend gemaakt!

Wil jij op de hoogte blijven van de exacte data en locaties? Meld je dan nu hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, updates en cursusdata?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

FAQ

Moet ik eerst het college Mindologie of de Mindset Masterclass gevolgd hebben voordat ik deze workshop volg?

Ja en Nee.

Ja, je kunt zonder problemen de workshop(s) volgen, wanneer jij reeds de juiste basiskennis beheerst die in het Mindologie college en de Mindset Masterclass wordt behandeld. Wanneer jij deze (basis)kennis nog niet beschikt, is het raadzaam het Mindologie college en/of de Mindset Masterclass vooraf te volgen. Zonder de basiskennis worden de verdiepingsslagen namelijk vaak als te overweldigend ervaren.

Wanneer zijn de volgende Mindset Workshops?

Vanaf voorjaar/zomer 2020 zullen de eerste Mindset Workshops ingepland worden. Wil je op de hoogte blijven van de exacte data? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en updates van Mindset Revolutions.

Waar vinden de Mindset Workshops plaats?

De workshops zullen op verschillende locatie’s gehouden worden en ook online via Zoom. Wil je op de hoogte blijven van de exacte data en locatie? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en updates van Mindset Revolutions.

Hoelang duurt een Mindset Workshop?

Afhankelijk van het onderwerp zal een workshop een half dagdeel of hele dag beslaan.

Hoe ziet een Mindset Workshop eruit?

Het is een dag van kennismaken, verbinden, nieuwe kennis tot je nemen, maar vooral doen, doen, doen. Op de impressie pagina kun je al een idee krijgen van hoe de workshops zullen zijn. Voor alle workshops geldt: niet lullen, maar poetsen. Door te doen, leer je namelijk het meeste. Tijdens deze workshops wordt er ook écht gewerkt en gebouwd, niet aan luchtkastelen, maar aan jou en jouw groei naar succes.

Krijg ik ook gratis toegang tot de online training als ik de workshop gevolgd heb?

Nee. Wel bieden wij jou de mogelijkheid nadat je de live workshop gevolgd hebt om de online training met een flinke korting alsnog aan te schaffen. Voor meer informatie over de online trainingen: klik hier.

Worden deze workshops ook voor bedrijven gegeven?

Ja, die mogelijkheid is er. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ik heb nog een andere vraag die ik niet terug kon vinden op de website, wat nu?

Neem gerust contact met ons op voor overige vragen.