The Sky is Not the Limit.
Your mind is.

divider

Mindset Revolutions is het tweede bedrijf van Danielle Cornelia dat
gericht is op innerlijke persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking.

Lees op deze pagina meer over de reden en missie achter Mindset Revolutions.

Voor velen is het leven, de wereld om hun heen slechts een samenloop van externe omstandigheden. Wanneer je de waarheid ontdekt dat jouw eigen innerlijke wereld jouw uiterlijke wereld creëert, wordt het leven een spel van mogelijkheden – Danielle Cornelia

Eagle flying above the clouds

Reden

Gebaseerd op haar jeugd en achtergrond zou een gemiddeld persoon zeggen over haar: Kansloos! Echter, zij heeft juist exact het tegenovergestelde laten zien. Ze heeft datgene bereikt in haar leven door te doen wat ze altijd gedaan heeft: blijven leren en blijven groeien.  Wanneer ze iets (nieuws) ontdekt op mentaal, fysiek en/of spiritueel vlak dat goed is voor anderen deelt ze dat het liefst ook direct. Danielle Cornelia: “Een stukje waarheid delen, doet namelijk zoveel goeds voor een ander.” Zien dat een ander ook groeit, meer in zijn of haar potentie staat en vreugdevoller wordt, dat geeft haar de meeste voldoening!

Met de juiste kennis, attitude en mindset transformeer je jezelf van Kansloos naar Kansrijk! – Danielle Cornelia

Missie

Danielle Cornelia wil graag eenieder die een nieuw levenspad wilt inslaan, op welk vlak dan ook, helpen dit effectief en succesvol te creëren vanuit authenticiteit door een waarheid te laten ontdekken over de kracht van hun eigen mind en de volle potentie van zichzelf.

 Met de juiste kennis over de mind en de juiste successtrategieën kan ook jíj een succesvol leven creëren op welk vlak dan ook.

Niets is onmogelijk, voor niemand niet.

Een leven zonder limiterende overtuigingen, maar wel de juiste mindset en juiste successtrategieën zorgt ervoor dat eenieder succesvol kan worden op elk vlak in zijn leven. Dat wil ik jou bieden!– Danielle Cornelia

Unique Serving Proposition (USP)

Danielle Cornelia kiest ervoor om dingen kernachtig, concreet en vooral praktisch te houden. Dat is voor haar één van de belangrijkste fundamenten voor kennisoverdracht van de universele waarheden.

Haar inspirator zei het in de vorige eeuw ook al: “Er zijn geen nieuwe fundamenten. Waarheid is niet iets nieuws, het is oud.”  Dat heeft ze in haar leven mogen ontdekken: “De waarheid is er altijd al geweest en zal er ook altijd zijn.”

Ze heeft zelf ondervonden dat de universele waarheden, zoals beschreven in eeuwenoude boeken en onlangs gepubliceerde boeken niet altijd even gemakkelijk te ontcijferen zijn.

Daarnaast hoor je vaak de volgende uitspraken over persoonlijke ontwikkeling:

  • je moet de Wet van Aantrekkingskracht gebruiken
  • je moet je beperkende overtuigingen aanpakken
  • je moet je verbeeldingskracht gebruiken
  • je moet je leven (en bedrijf) baseren op je persoonlijke kernwaarden
  • je moet doelen stellen
  • je moet focus houden
  • je moet productief zijn
  • etc.

Bovengenoemde uitspraken zijn stuk voor stuk onomstotelijke waarheden die beschrijven WAT je moet doen, maar niet HOE je dit op een toegankelijke en praktische doch effectieve manier leert en toepast.

Dat is waarom Mindset Revolutions ontstaan is:

WAT is de juiste kennis
HOE zijn de skills en strategieën: dé wijze die talent en skills dichter bij elkaar brengt

Dát is de uniek dienende propositie die Mindset Revolutions jou wilt geven!

Als ik het kan leren met mijn jeugd en mijn verleden, dan kan jij het ook! Daar geloof ik in. Waarom ook niet jij? En waarom niet nu? – Danielle Cornelia