Reviews en Video Testimonials

divider

Wat deelnemers over Danielle Cornelia en haar trainingen zeggen.

Bekijk op deze pagina de verschillende reviews, video testimonials en Linkedin aanbevelingen.

Stephan Tjiook, MSc. | CEO & Founder DNTSTRY Masterclass September 2019

Wanneer je je beste zelf wilt worden en een reis wilt maken om jezelf beter te leren kennen dan raad ik je de masterclass zeker aan. Danielle deelt waardevolle kennis. Hoewel ik al een gedeelte wist, door de masterclass valt alles meer op z’n plek. Ik vond het top! Ik geef de mindset masterclass een 10! – Masterclass Februari 2020

Romy Brans Mindset Masterclass

Romy Brans | Staff Audit EY

Tina Palyama-Lewerissa | Accountmanager

Dit weekend een mooi en waardevolle 2 daagse online master mind gevolgd. Danielle is een jonge energieke vrouw waar je absoluut deze cursus bij MOET volgen. Zij brengt persoonlijke ontwikkeling, mindset, spiritualiteit en wetenschap zo mooi neer tijdens haar cursus dat als je er klaar mee bent je alleen maar verlangd naar meer info. Zij brengt al deze materie in een eenvoudige duidelijk opbouw met daarin voorbeelden van haar eigen levenservaringen hierin waardoor het zo makkelijk te begrijpen is. Ik raad iedereen aan om haar online cursus te volgen als toevoeging op je persoonlijke ontwikkeling 👌🏼. – Online Masterclass Mei 2020

Ik was zelf ook al bezig met deze materie, maar vandaag in de Stretch Your Comfort Zone masterclass werd het vanuit een ander perspectief belicht. Top! De mindset toelichting en Danielle haar enthousiasme waren écht waardevol! De gezellige lunch ook! Het was een zeer inspirerende dag met veel nieuwe inzichten. Als je meer wilt leren over hoe je richting geeft aan je leven kun je naar haar masterclass gaan om je inzichten te vergroten. Ik geef deze masterclass een 9! – Masterclass September 2020

Anoniem | Tandarts

José Booms | Pure Oils United Masterclass September 2020 Dag 1 & 2 

De masterclass heeft een goede praktische bruikbaarheid en haar presentatie is ook goed. Als je deelneemt, houd er rekening mee dat je jezelf tegenkomt op allerlei facetten, daar moet je wel voor openstaan. De masterclass zou ik zeker aanbevelen! Bereid je dan voor op een leerzame cursus die je verder helpt op een pad naar persoonlijke ontwikkeling. De Mindset Masterclass krijgt van mij een 9. – Masterclass April 2020

Mark H. | Zelfstandig ondernemer

Irene Westhoff Pharmastep

Irene Westhoff  |  Owner/Directeur Pharmastep 

Heb onlangs de webinar MINDSET gevolgd bij Daniëlle Saija, die apotheker is en het bedrijf Mindset Revolutions heeft opgericht, waarbij ze mindset masterclass & trainingen aanbiedt voor persoonlijk en zakelijk succes. Ze doet het met erg veel enthousiasme en zet je aan tot kritisch nadenken over jezelf, je overtuigingen en gewoontes. Echt een aanrader. Dank Danielle voor deze ervaring. >>> Klik hier om de replay van het webinar te volgen. – Online Masterclass Juni 2020 

Danielle is heel down to earth en authentiek. Ze heeft heel veel kennis. Ze geeft persoonlijke aandacht en onthoudt wat iedereen heeft gezegd. Je kunt makkelijk met haar praten. Ze praat helder en duidelijk. Ik heb veel aha-momenten gehad, maar dan in een authentiek jasje. Het is één van de seminars waar ik me geen moment heb verveeld. Ik geef de Mindset Masterclass een 8! – Masterclass September 2019

Ali Ozkurt

Ali Özkurt | NLP Master Practitioner

Laura Molema | Initiator van Rise and Shine! Masterclass September 2019

Stephan Tjiook, MSc. |  CEO & Founder DNTSTRY

Van apotheker tot alleskunner: Danielle is een van de meest bijzondere mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Enorm authentiek, slim, sociaal, een fantastische vibe en een hele natuurlijke spreker. Haar Mindset Masterclass heeft m’n wereld verder geopend. Sterker nog: ik heb er m’n droom (opnieuw) gevonden. Een absolute aanrader voor iedereen die naar het volgende level in het leven wil. Je zou jezelf simpelweg tekort doen als je een ontmoeting met Danielle zou afslaan. Ben ervan overtuigd dat we nog nog veel van haar gaan horen in de toekomst, en terecht! – Masterclass September 2019

De energie, kracht en zekerheid van de presentatie van de Stretch Your Comfort Zone masterclass maakt dat het mij overtuigt dat ik het ook kan. Over het algemeen vond ik de masterclass zeer goed en leuk gebracht. De open houding was ook fijn. Ik beveel deze masterclass zeker aan en geef het een 9! Het is een zeer inspirerende dag met tips om plezierig en oplossingsgericht door het leven te gaan. – Masterclass September 2020

M.D. Speckmann | Tandarts

René Booms | Schrijver en Interviewer Masterclass September 2020

Profielfoto Laetitia Solisa

Laetitia Solisa | Klantcontactcenter medewerker

De 2-daagse masterclass heb ik voor de derde keer (!) gevolgd en het is wederom een 10 waard! Nu was er een andere indeling en het was echt weer te gek! De kracht van herhaling heeft wederom bijgedragen aan mijn kennis. Ook heb ik opnieuw nieuwe inzichten gekregen. Alles was waardevol: de informatie die meteen inzichten geeft en vooral de inspirerende en motiverende vibes die Danielle heeft. Ook relaxed!! Ik kan oprecht de masterclass aanbevelen: Danielle inspireert en motiveert je om je innerlijke kracht/bewustzijn terug te vinden. En ze heeft mij enorm geholpen! – Masterclass September 2020

De masterclass heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ik vond alles waardevol, de voorbeelden, de herkenbaarheid. Danielle deelt op een laagdrempelige manier kennis. Mijn algemene oordeel: heel goed, waardevol, leerrijk, nieuwe inzichten, in principe: een geweldige masterclass! Zou ik het je aanbevelen? Ja, het is een waardevolle masterclass die je verder helpt en je bewust maakt, maar ook veel inzichten verschaft. De masterclass is zeker een 9 waard! – Masterclass Februari 2020

nancy-herkul-mindset-masterclass

Nancy Herkul | Founder Brand & Expand

Laura Molema | Initiator van Rise and Shine!

Ik heb de Mindset Masterclass van 2 dagen bij Danielle Cornelia gevolgd. Ik ben erg dankbaar dat ik hierbij aanwezig kon zijn. Danielle is iemand die weet waar ze over praat. Ze heeft uitgebreide kennis op diverse vlakken. Haar kracht is dat ze onderwerpen als wetenschap, succes en spiritualiteit samen weet te brengen op een heldere manier. Wat mij inspireert bij Danielle is dat ze in praktijk brengt wat ze overbrengt, ‘practice what you preach’ is waar ik aan moet denken als ik denk aan Danielle. Ik zie dat Danielle de kennis, wijsheid en ervaring die ze deelt doorleeft heeft, het is kennis uit boeken die tot leven komt door haar heen. Als je wilt groeien op persoonlijk vlak, geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, mindset, spiritualiteit en wetenschap, ben je bij haar aan het juiste adres! Dank je wel Danielle dat ik je heb mogen ontmoeten! – Masterclass September 2019 

De Stretch Your Comfort Zone masterclass heeft aan mijn verwachtingen voldaan. De masterclass was heel leerzaam en er hing een fijne energie. Ik besef nu nog meer dat alleen de kennis niet voldoende is om aan je mindset te werken. De kennis is er nu! Nu nog het werken aan de vaardigheden. Ik zou de masterclass zeker aanbevelen het is namelijk een fijne en veilige omgeving, en het geeft waardevolle levenslessen om doelen te vormen en er mee aan de slag te gaan. – Masterclass September 2020

Joyce van der Velde | Tandarts

José Booms | Owner Pure Oils United Online Masterclass Mei 2020

Freek van Eembergen | Data analist

Ik had geen verwachtingen toen ik naar de masterclass ging. Ik heb veel nieuwe, leuke inzichten en methodes geleerd waar ik zeker mee verder kan. De masterclass heeft een fijne sfeer en het is een prettige omgeving. Danielle heeft een prettige stem en vibe. De masterclass is een interessante cursus die nieuwe technieken en inzichten geeft over je mind én bewustzijn. Ik raad het je zeker aan. De Mindset  Masterclass krijgt van mij een 10! – Masterclass Februari 2020

Jacqueline Lewerissa | Implementation Project Manager

Ik heb afgelopen weekend een hele mooie cursus Master mindset bijgewoond waarvoor ik heel dankbaar ben dat ik hieraan mocht deelnemen. 🙂 Master Mindset is een echte aanrader. Je zal tips en tricks meekrijgen waarbij je je mindset kan veranderen. Het kan zijn dat het iets niet goed lukt, alles zit tegen of juist alles gaat maar het kan nog beter. Cursus is voor iedereen die openstaat voor veranderingen. Danielle is een hele positieve en enthousiaste leermeester en heeft super veel kennis, Cursus gaat niet te snel en tempo is heel goed bij te houden. Nogmaals dank je wel Danielle, het was een mooie ervaring. – Online Masterclass Mei 2020

De Stretch Your Comfort Zone masterclass geef ik een 9. Het heeft inzichten geboden, awareness en dit concreter gemaakt. De masterclass is motiverend, inspirerend en Danielle is een fijne spreker. – Masterclass September 2020

Anoniem | Tandarts

Jihane Lachheb | Freelance Apothekersassistent

Door de masterclass heb ik inzicht gekregen waaruit de mind bestaat. Je krijgt de basis om verder te kunnen gaan, veel inzichten, tips en informatie om jouw doel te bereiken. Ze heeft in deze 2 dagen alle informatie zo duidelijk en fijn uitgelegd. De masterclass was duidelijk, informatief, leervol, gezellig en leuk. Top gedaan Daniëlle! – Masterclass September 2019

Anoniem

Laetitia Solisa | Klantcontactcenter medewerker

Ik heb veel geleerd op veel gebieden, onder meer over de mind, aspecten over ons zelf; het fysieke en energetische, maar ook op het gebied van geloof. Danielle kan mensen helpen inzichten te verkrijgen en bewust te worden van hun eigen bewustwording. Echt, alles is waardevol!

Ze weet ook goed kennis over te dragen en geeft duidelijk antwoord op vragen. Ze presenteert gestructureerd en duidelijk, ze staat open voor feedback en ze weet waar ze het over heeft. Tijdens de masterclass werden onderling ervaringen gedeeld, waardoor er een relaxte sfeer aanwezig was. De dagen gingen snel voorbij en het smaakte naar meer. Ik geef de masterclass een 10! – Masterclass November 2019 en Masterclass Februari 2020

De Stretch Your Comfort Zone masterclass geef ik een 10. Veel dingen waren inderdaad bekend, maar het herhalen is altijd fijn. Het was heel informatief en inzichtelijk. Alles was duidelijk, en werd ook concreet uitgelegd met bekende voorbeelden. De masterclass van Danielle raad ik zeker aan! Er is een fijne sfeer waarin er veel wordt gesproken over hoe je dingen anders aan zou kunnen pakken. Het was wel jammer dat het zo kort was 😊, maar wel erg leuk. – Masterclass September 2020

Anoniem | Tandarts

José Booms | Owner Pure Oils United Instagram Testimonial Online Masterclass Mei 2020

De masterclass duurde 2 dagen, lang én het is het waard! Ik heb er geen spijt van. Het heeft mij een duwtje in de goede richting gegeven naar een beter leven. Doe het, ga erin en zie wat er gebeurt. Mij heeft het geholpen, dus waarom zou het jou niet kunnen helpen. Ik geef de masterclass een 9! – Masterclass September 2019

Michiel van Zwol | Labtechnicus

Laura Molema

Laura Molema | Initiator van Rise and Shine!

Danielle weet veel belangrijke principes uit het leven op een mooie manier samen te vatten en uit te leggen. Ze gaat daarbij de grote vragen van het leven niet uit de weg zoals “Wie ben ik?” en  “Waarom ben ik hier?”. Danielle weet waar ze het over heeft. Ze heeft haar ‘eigen innerlijk werk’ gedaan. Ze blijft in ontwikkeling en dichtbij zichzelf. De masterclass is prachtig in elkaar gezet en alles loopt mooi in elkaar over. Ik geef het een 9! – Masterclass September 2019

Danielle is een natural en voorbestemd dit te doen. Geen slappe aftreksels, gimmicks of een wannabe gehalte. 100% Danielle met haar jarenlange ervaring en schatkist aan kennis. Ik heb tijdens de masterclass mijn ultieme droom gevonden. Je zou je simpelweg tekort doen als je Danielle geen kans geeft, gun jezelf de gift van transformatie. De masterclass was beter dan ik had kunnen bedenken. Van mij krijgt de Mindset Masterclass een 9. – Masterclass September 2019

Stephan Tjiook

Stephan Tjiook, MSc. |  CEO & Founder DNTSTRY

Jihane

Jihane Lachheb | Freelance Apothekersassistent

Door de Mindset Masterclass heb ik inzicht gekregen waaruit de mind bestaat. Het is het waard! Je krijgt de basis om verder te kunnen gaan, veel inzichten, tips en informatie om jouw doel te bereiken. Ze heeft in deze 2 dagen alle informatie zo duidelijk en fijn uitgelegd. De masterclass was duidelijk, informatief, leervol, gezellig en leuk. Top! – Masterclass September 2019

De verbinding, weving van alle informatie en de ruimte die ze geeft. Top! Danielle is persoonlijk, helder, krachtig en warm. Ze geeft je snel inzicht en de handvatten die je nodigt hebt. Dank je wel voor alles! – Masterclass September 2019

Anoniem | Basisschool docent