Must Haves

divider

Gratis stappenplan!

“Het stappenplan om effectief je beperkende interne overtuigingen te transformeren.”

Stappenplan BIOs transformeren

Met positieve gedachten en een positieve mindset wordt iedereen automatisch succesvol, toch?” Nee, is mijn antwoord. – Danielle Cornelia

Wat is de geheime kracht achter succes?

Dat zijn de interne overtuigingen aanwezig in de onderbewuste mind. Helaas zijn deze overtuigingen veelal negatief en limiterend. Om die reden noem ik deze overtuigingen dan ook beperkende interne overtuigingen (B.I.O.’s).  Deze B.I.O.’s werken onze wensen en verlangens onbewust tegen. En voorkomen op die manier dat we in onze volle potentie komen te staan.

In onderstaand filmpje leg ik je uit wat B.I.O.’s zijn en deel ik een ervaring met een persoonlijke B.I.O.

Voorbeeld van een B.I.O.

Een persoon kan ontzettend talentvol zijn en diverse diploma’s en titels hebben verworven, máár wanneer er in de onderbewuste mind de volgende B.I.O. zit: “Ik ben niet slim genoeg”, dan zal dát uiteindelijk bepalen hoe succesvol die persoon wordt.

Wist je dat je mind uit 2 delen bestaat? Het bewuste en onderbewuste deel. En, wist je dat méér dan 95% van ons automatisch handelen door onze onderbewuste mind wordt bepaald. Slechts een klein percentage doen we bewust. – Danielle Cornelia

Stappenplan

De kracht van B.I.O.’s in de onderbewuste mind is énorm!  Het is daarom van belang B.I.O.’s aan te pakken en te transformeren naar constructieve interne overtuigingen (C.I.O.’s). Om jou op weg te helpen, heb ik een stappenplan opgesteld waardoor jij zelfstandig aan je B.I.O.’s kunt werken.

Minodologie College

Hoe de mind eruitziet en hoe de mind werkt, hoe B.I.O.’s in je mind terechtkomen en nog veel meer leg ik uit in mijn 1-daagse Mindologie College.

Mindset Masterclass

Hoe de bewuste en onderbewuste mind werken, wat de kracht van de onderbewuste mind is, welke tools er nog meer zijn je B.I.O.’s te transformeren, en nog veel meer leg ik uit in mijn 2-daagse Mindset Masterclass.

Stappenplan BIOs transformeren

Wil jij dit stappenplan grátis in jouw bezit hebben?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en
ontvang hem direct gratis in je mailbox!

Stappenplan document