success-strategy-academy

Online Succes Trainingen

divider

Iedereen wil succesvol zijn. Jij toch ook?
Is succes een kwestie van toeval? geluk? magie? Geen van allen.
Het geheim zit hem in de zogenaamde successtrategieën.

Met de juiste mindset én de juiste successtrategieën kan iedereen succesvol worden!

Met mijn talenten kwam ik al een heel eind. De rest zijn verworven skills. Skills zijn eigenschappen die je jezelf kunt aanleren, en door het te doen en te blijven trainen, kun je hierin excelleren. Dát is mijn geheim, welke ik deel in mijn Success Strategy Academy en Mindset Workshops – Danielle Cornelia

Vrouw volgt online succes strategie training op de laptop

Success Strategy Academy

Think & Grow Rich: Specialized Knowledge – The Fourth Step to Riches

De Success Strategy Academy van Mindset Revolutions biedt jou de mogelijkheid om op een leuke, effectieve en praktische wijze de vereiste successtrategieën eigen te maken. Door kennis te nemen van deze strategieën en ze toe te passen, onderscheid je je al van de massa en word je met de tijd steeds succesvoller. Je ontdekt stap voor stap de strategieën die Danielle Cornelia sinds jaar en dag consequent toepast in haar eigen leven, waardoor ze nu is wie ze is.

Als ik het kan, dan kan jij het ook, daar geloof ik in! – Danielle Cornelia

De WAT en de HOE

Zoals beschreven in de missie van Mindset Revolutions vertelt men vaak WAT je moet doen, zoals:

  • je moet doelen stellen
  • je moet focus houden
  • je moet je leven (en bedrijf) baseren op je persoonlijke kernwaarden
  • je moet productief zijn
  • etc.

De Success Strategy Academy laat niet alleen zien welke strategieën er zijn, maar ook hoe ze in de praktijk werken zodat je deze strategieën daadwerkelijk kunt toepassen in jouw eigen leven.

Kennis is geen cent waard wanneer je er niks mee doet – Danielle Cornelia

Iedereen kan het

Ondanks haar Cito-toets uitslag – lager dan het VMBO – en een turbulent verleden heeft Danielle Cornelia met deze successtrategieën alles bereikt wat ze wilde. Hierdoor is ze ervan overtuigd dat, ongeacht iemands jeugd, verleden, talenten, intelligentie, leeftijd en levenservaring, iedereen de successtrategieën eigen kan maken.

De een heeft een aangeboren talent en de ander leert een skill (verworven talent) door de juiste kennis eigen te maken en toe te passen. Strategieën maken het voor ieder mens mogelijk dat de grens tussen talent en aangeleerde skills verdwijnt.

Zal het makkelijk zijn? Nee. Maar, was je eerste autorijles makkelijk? Ben jij gestopt na je eerste rijles? – Danielle Cornelia

Alleen het beste van het beste

Danielle Cornelia is sinds de basisschool al (onbewust) bezig met het toepassen van successtrategieën (o.a. snellezen en doelen stellen). Ze is nooit gestopt met zichzelf verder te ontwikkelen. Ze heeft meer dan 20 jaar cursussen, seminars, workshops en andere trainingen gevolgd om continu haar skills te verbeteren. Zelfs nu nog is zij continu op zoek naar verbetering en groei.

Voor de online trainingen is gekozen om de beste informatie op het gebied van succesvol leven met jou te delen. In enkele online trainingen zullen voor eenzelfde strategie meerdere modellen gedeeld worden. Studies wijzen namelijk uit dat voor de ene persoon methode A werkt en voor de andere persoon methode B.

Alles wat ik geleerd heb en dagelijks toepas, deze successtrategieën wil ik met jou delen – Danielle Cornelia

De snelweg naar succes!

De Success Strategy Academy bestaat uit diverse online trainingen, die zo zijn opgezet zodat het voor iedereen begrijpelijk en uitvoerbaar is. In de verschillende online trainingen zullen de essentiële bouwstenen aan bod komen voor een succesvol leven zowel persoonlijk als zakelijk.

Per online training (bijvoorbeeld je doelen en kernwaarden bepalen) leer je gaandeweg ook cruciale eigenschappen zoals motivatie, discipline, positief denken en wilskracht ontwikkelen.

Mindset Revolutions heeft als doel gesteld het totaalpakket aan te bieden, waardoor je in staat bent de snelweg naar succes te nemen.

Ik hoor vaak “dat kan ik niet!” Alleen als jij ervan overtuigd bent dat het onmogelijk is – Danielle Cornelia

Aanbod nieuwe online trainingen

De Success Strategy Academy bestaat uit meerdere online trainingen. Al deze trainingen zorgen ervoor dat jij adequaat en effectief jouw doelen bereikt. Geleidelijk zullen meer online trainingen beschikbaar komen.

Wil je op de hoogte blijven van de diverse onderwerpen en release data van de nieuwste trainingen? Meld je dan nu hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, updates en cursusdata?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

FAQ

Moet ik eerst de Mindset Masterclass gevolgd hebben voordat ik deelneem aan de Success Strategy Academy?

Ja en Nee.

Ja, je kunt zonder problemen de online training(en) volgen en uitvoeren. Hier is geen voorkennis voor nodig. Tevens is ons advies om de Mindset Masterclass te volgen, omdat wanneer jij nog (onbewuste) limiterende overtuigingen hebt, jij ook met een ander bewustzijnsveld de online trainingen zal doen. Een analogie ter illustratie:

Stel je wilt een vakantie inplannen. Jouw bewustzijnsveld reikt momenteel nog niet verder dan Europa als gevolg van jouw beperkende overtuigingen. Jouw keuze zal dan ook slechts beperkt zijn tot Europese landen als vakantiebestemming. Wanneer jouw bewustzijnsveld uitgebreid wordt naar alle continenten op aarde dan zal jouw vakantiebestemming niet meer beperkt zijn tot bijvoorbeeld Spanje, Zwitserland of Finland, maar besluit je naar Bora Bora, Canada of Mongolië te gaan. Dát is wat de Mindset Masterclass met jouw bewustzijnsveld doet. Aan jou de keuze.

En houd in je achterhoofd: je hebt na aankoop levenslang toegang tot de online training(en). Je kunt dus de online training(en) voor en na de Mindset Masterclass doen en zelf het verschil waarnemen. Klik hier voor meer informatie over de Mindset Masterclass.

Hoe ziet een online training eruit?

De online training bestaat uit videotrainingen waarin alle kennis die je nodig hebt om succesvoller te worden uitgelegd wordt, inclusief opdrachten die jij dient uit te voeren. Het uitvoeren van de opdrachten zorgt voor de verdieping die nodig is om succesvol te worden.

Ik vind het prettiger om dingen live te leren in plaats van online, kan dat?

Ja. De content van de online trainingen zullen ook aangeboden worden in interactieve, plenaire workshops. Voor meer info over de Mindset Workshops: klik hier.

Wat als ik nog vragen heb naar aanleiding van een gevolgde online training?

Wanneer je de online training volledig gevolgd hebt en bijbehorende opdrachten hebt uitgevoerd en je zit nog met vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Hoelang heb ik toegang tot de online trainingen?

In principe levenslang. Lees hiervoor ook onze Algemene voorwaarden.

Krijg ik ook gratis toegang tot de online training als ik de workshop gevolgd heb?

Nee, helaas niet.

Ik heb nog een andere vraag die ik niet terug kon vinden op de website, wat nu?

Neem gerust contact met ons op voor overige vragen.