Testimonials

divider

Wat deelnemers over Danielle Cornelia en de Mindset Masterclass zeggen.
Voor meer informatie over de masterclass: klik hier.

Bekijk op deze pagina verschillende testimonialvideo’s, testimonials en Linkedin aanbevelingen.

Masterclass September 2019 | Stephan Tjiook, MSc. |  CEO & Founder DNTSTRY

Masterclass September 2019 | Laura Molema | Initiator van Rise and Shine!

Wanneer je je beste zelf wilt worden en een reis wilt maken om jezelf beter te leren kennen dan raad ik je de masterclass zeker aan. Danielle deelt waardevolle kennis. Hoewel ik al een gedeelte wist, door de masterclass valt alles meer op z’n plek. Ik vond het top! Ik geef de mindset masterclass een 10!

Masterclass Februari 2020 | Romy Brans | Staff Audit EY

Romy Brans Mindset Masterclass

Dit weekend een mooi en waardevolle 2 daagse online master mind gevolgd. Danielle is een jonge energieke vrouw waar je absoluut deze cursus bij MOET volgen. Zij brengt persoonlijke ontwikkeling, mindset, spiritualiteit en wetenschap zo mooi neer tijdens haar cursus dat als je er klaar mee bent je alleen maar verlangd naar meer info. Zij brengt al deze materie in een eenvoudige duidelijk opbouw met daarin voorbeelden van haar eigen levenservaringen hierin waardoor het zo makkelijk te begrijpen is. Ik raad iedereen aan om haar online cursus te volgen als toevoeging op je persoonlijke ontwikkeling 👌🏼.

Masterclass Mei 2020 | Tina Palyama-Lewerissa| Accountmanager

Masterclass September 2020 Dag 1 | José Booms 

Masterclass September 2020 Dag 2

De masterclass heeft een goede praktische bruikbaarheid en haar presentatie is ook goed. Als je deelneemt, houd er rekening mee dat je jezelf tegenkomt op allerlei facetten, daar moet je wel voor openstaan. De masterclass zou ik zeker aanbevelen! Bereid je dan voor op een leerzame cursus die je verder helpt op een pad naar persoonlijke ontwikkeling. De Mindset Masterclass krijgt van mij een 9.

Masterclass April 2020 | Mark H. | Zelfstandig ondernemer

Anoniem
Irene Westhoff Pharmastep

Heb onlangs de webinar MINDSET gevolgd bij Daniëlle Saija, die apotheker is en het bedrijf Mindset Revolutions heeft opgericht, waarbij ze mindset masterclass & trainingen aanbiedt voor persoonlijk en zakelijk succes. Ze doet het met erg veel enthousiasme en zet je aan tot kritisch nadenken over jezelf, je overtuigingen en gewoontes. Echt een aanrader. Dank Danielle voor deze ervaring. >>> Klik hier om de replay van het webinar te volgen

Masterclass Juni 2020 | Irene Westhoff  |  Owner/Directeur Pharmastep 

Danielle is heel down to earth en authentiek. Ze heeft heel veel kennis. Ze geeft persoonlijke aandacht en onthoudt wat iedereen heeft gezegd. Je kunt makkelijk met haar praten. Ze praat helder en duidelijk. Ik heb veel aha-momenten gehad, maar dan in een authentiek jasje. Het is één van de seminars waar ik me geen moment heb verveeld. Ik geef de Mindset Masterclass een 8!

Masterclass September 2019 | Ali Özkurt | NLP Master Practitioner

Ali Ozkurt

Van apotheker tot alleskunner: Danielle is een van de meest bijzondere mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Enorm authentiek, slim, sociaal, een fantastische vibe en een hele natuurlijke spreker. Haar Mindset Masterclass heeft m’n wereld verder geopend. Sterker nog: ik heb er m’n droom (opnieuw) gevonden. Een absolute aanrader voor iedereen die naar het volgende level in het leven wil. Je zou jezelf simpelweg tekort doen als je een ontmoeting met Danielle zou afslaan. Ben ervan overtuigd dat we nog nog veel van haar gaan horen in de toekomst, en terecht!

Masterclass September 2019 | Stephan Tjiook, MSc. |  CEO & Founder DNTSTRY

Masterclass Mei 2020 | José Booms | Owner Pure Oils United 

De masterclass heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ik vond alles waardevol, de voorbeelden, de herkenbaarheid. Danielle deelt op een laagdrempelige manier kennis. Mijn algemene oordeel: heel goed, waardevol, leerrijk, nieuwe inzichten, in principe: een geweldige masterclass! Zou ik het je aanbevelen? Ja, het is een waardevolle masterclass die je verder helpt en je bewust maakt, maar ook veel inzichten verschaft. De masterclass is zeker een 9 waard!

Masterclass Februari 2020 | Nancy Herkul | Founder Brand & Expand

nancy-herkul-mindset-masterclass

Ik heb de Mindset Masterclass van 2 dagen bij Danielle Cornelia gevolgd. Ik ben erg dankbaar dat ik hierbij aanwezig kon zijn. Danielle is iemand die weet waar ze over praat. Ze heeft uitgebreide kennis op diverse vlakken. Haar kracht is dat ze onderwerpen als wetenschap, succes en spiritualiteit samen weet te brengen op een heldere manier. Wat mij inspireert bij Danielle is dat ze in praktijk brengt wat ze overbrengt, ‘practise what you preach’ is waar ik aan moet denken als ik denk aan Danielle. Ik zie dat Danielle de kennis, wijsheid en ervaring die ze deelt doorleeft heeft, het is kennis uit boeken die tot leven komt door haar heen. Als je wilt groeien op persoonlijk vlak, geinteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, mindset, spiritualiteit en wetenschap, ben je bij haar aan het juiste adres! Dank je wel Danielle dat ik je heb mogen ontmoeten!

Masterclass September 2019 | Laura Molema | Initiator van Rise and Shine!

De Strech Your Comfort Zone masterclass heeft aan mijn verwachtingen voldaan. De masterclass was heel leerzaam en er hing een fijne energie. Ik besef nu nog meer dat alleen de kennis niet voldoende is om aan je mindset te werken. De kennis is er nu! Nu nog het werken aan de vaardigheden. Ik zou de masterclass zeker aanbevelen het is namelijk een fijne en veilige omgeving, en het geeft waardevolle levenslessen om doelen te vormen en er mee aan de slag te gaan.

Masterclass September 2020 | Joyce van der Velde| Tandarts

Anoniem
Anoniem

Ik had geen verwachtingen toen ik naar de masterclass ging. Ik heb veel nieuwe, leuke inzichten en methodes geleerd waar ik zeker mee verder kan. De masterclass heeft een fijne sfeer en het is een prettige omgeving. Danielle heeft een prettige stem en vibe. De masterclass is een interessante cursus die nieuwe technieken en inzichten geeft over je mind én bewustzijn. Ik raad het je zeker aan. De Mindset  Masterclass krijgt van mij een 10!

Masterclass Februari 2020 | Freek van Eembergen | Data analist

Ik heb afgelopen weekend een hele mooie cursus Master mindset bijgewoond waarvoor ik heel dankbaar ben dat ik hieraan mocht deelnemen. 🙂 Master Mindset is een echte aanrader. Je zal tips en trics meekrijgen waarbij je je mindset kan veranderen. Het kan zijn dat het iets niet goed lukt, alles zit tegen of juist alles gaat maar het kan nog beter. Cursus is voor iedereen die openstaat voor veranderingen. Danielle is een hele positieve en enthousiaste leermeester en heeft super veel kennis, Cursus gaat niet te snel en tempo is heel goed bij te houden. Nogmaals dank je wel Danielle, het was een mooie ervaring.

Masterclass Mei 2020 | Jacqueline Lewerissa | Implementation Project Manager

De verbinding, weving van alle informatie en de ruimte die ze geeft. Top! Danielle is persoonlijk, helder, krachtig en warm. Ze geeft je snel inzicht en de handvatten die je nodigt hebt. Dank je wel voor alles!

Masterclass September 2019 | Anoniem

Anoniem

Door de masterclass heb ik inzicht gekregen waaruit de mind bestaat. Je krijgt de basis om verder te kunnen gaan, veel inzichten, tips en informatie om jouw doel te bereiken. Ze heeft in deze 2 dagen alle informatie zo duidelijk en fijn uitgelegd. De masterclass was duidelijk, informatief, leervol, gezellig en leuk. Top gedaan Daniëlle!

Masterclass September 2019 | Jihane Lachheb | Apothekersassistent

Profielfoto Laetitia Solisa

Ik heb veel geleerd op veel gebieden, onder meer over de mind, aspecten over ons zelf; het fysieke en energetische, maar ook op het gebied van geloof. Danielle kan mensen helpen inzichten te verkrijgen en bewust te worden van hun eigen bewustwording. Echt, alles is waardevol!

Ze weet ook goed kennis over te dragen en geeft duidelijk antwoord op vragen. Ze presenteert gestructureerd en duidelijk, ze staat open voor feedback en ze weet waar ze het over heeft. Tijdens de masterclass werden onderling ervaringen gedeeld, waardoor er een relaxte sfeer aanwezig was. De dagen gingen snel voorbij en het smaakte naar meer. Ik geef de masterclass een 10!

Masterclass November 2019 & Februari 2020 | Laetitia Solisa | Klantcontactcenter medewerker

De masterclass duurde 2 dagen, lang én het is het waard! Ik heb er geen spijt van. Het heeft mij een duwtje in de goede richting gegeven naar een beter leven. Doe het, ga erin en zie wat er gebeurt. Mij heeft het geholpen, dus waarom zou het jou niet kunnen helpen. Ik geef de masterclass een 9!

Masterclass September 2019 | Michiel van Zwol | Labtechnicus

michiel-van-zwol
Laura Molema

Danielle weet veel belangrijke principes uit het leven op een mooie manier samen te vatten en uit te leggen. Ze gaat daarbij de grote vragen van het leven niet uit de weg zoals “Wie ben ik?” en  “Waarom ben ik hier?”. Danielle weet waar ze het over heeft. Ze heeft haar ‘eigen innerlijk werk’ gedaan. Ze blijft in ontwikkeling en dichtbij zichzelf. De masterclass is prachtig in elkaar gezet en alles loopt mooi in elkaar over. Ik geef het een 9!

Masterclass September 2019 | Laura Molema | Initiator van Rise and Shine!

Danielle is een natural en voorbestemd dit te doen. Geen slappe aftreksels, gimmicks of een wannabe gehalte. 100% Danielle met haar jarenlange ervaring en schatkist aan kennis. Ik heb tijdens de masterclass mijn ultieme droom gevonden. Je zou je simpelweg tekort doen als je Danielle geen kans geeft, gun jezelf de gift van transformatie. De masterclass was beter dan ik had kunnen bedenken. Van mij krijgt de Mindset Masterclass een 9.

Masterclass September 2019 | Stephan Tjiook, MSc. |  CEO & Founder DNTSTRY

Stephan Tjiook
Jihane

Door de Mindset Masterclass heb ik inzicht gekregen waaruit de mind bestaat. Het is het waard! Je krijgt de basis om verder te kunnen gaan, veel inzichten, tips en informatie om jouw doel te bereiken. Ze heeft in deze 2 dagen alle informatie zo duidelijk en fijn uitgelegd. De masterclass was duidelijk, informatief, leervol, gezellig en leuk. Top!

Masterclass September 2019 | Jihane Lachheb | Apothekersassistent