Think & Grow Rich Boeken

Reviews en Aanbevelingen

divider
Think & Grow Rich is de klassieker omtrent persoonlijke ontwikkeling en succes geschreven door Napoleon Hill.

Napoleon Hill heeft meer dan 20 jaar onderzoek gedaan naar succesvolle mensen en de geheimen achter hun succes beschreven in dit boek.

Hoewel dit boek voor het eerst in 1937 gepubliceerd is, zijn de waarheden en wijsheden nog altijd van kracht.

Op deze pagina deelt Mindset Revolutions haar ervaring over de verschillende publicaties die over de jaren heen zijn uitgebracht.

The universe desires you to have everything you want to have – Napoleon Hill

Napoleon Hill leest boek: Think & Grow Rich

Originele druk

Engelstalig

De officiële Napoleon Hill Foundation heeft een aantal jaren terug een exacte kopie van het origineel uit 1937 uitgebracht.

Hoewel een aantal van de verhalen, referenties en voorbeelden uit de originele versie niet meer direct van toepassing is in de tijd van nu, blijft de boodschap glashelder.

Deze originele Engelstalige versie onderschrijven wij nadrukkelijk, omdat dit boek de kern en onaangetaste boodschap van meneer Hill weergeeft. Veel versies hebben woorden, zinnen of zelfs hele paragrafen aangepast en/of weggelaten. Onzes inziens kan dit afbreuk doen aan de originele boodschap.

Gewijzigde herdruk

Nederlandstalig

Er zijn ook Nederlandse vertalingen van dit boek verkrijgbaar.

Voordelen van deze versies op een rij: Nederlandstalig, in hedendaagse taal geschreven en ze bevatten recente voorbeelden. Deze wijzigingen en toevoegingen maken dat het boek voor de huidige generatie lezers beter te begrijpen is.

De editie gepubliceerd door Invictus Library is eveneens officieel onderschreven door de Napoleon Hill Foundation.

Think & Grow Rich: The Legacy

Engelstalig

Het boek ‘Think & Grow Rich: The Legacy’ is geschreven door James Whittaker. Hij is een internationale bestsellerauteur, spreker, filmproducent en succesvol ondernemer. Hij is in de voetsporen van Napoleon Hill getreden en heeft meer dan 100 van ’s werelds toonaangevende atleten, ondernemers en bedrijfsleiders geïnterviewd om hun geheimen voor succes te ontsluieren. James is ook co-executive producer van de film ‘Think and Grow Rich: The Legacy’.

Je zult geïnspireerd worden door de onverschrokken verhalen van enkele van de meest succesvolle ondernemers, leiders en iconen die ondanks alle ernstige – en in sommige gevallen meest tragische – omstandigheden te boven kwamen, waarna zij persoonlijke vervulling vonden en hiermee hun stempel op de wereld drukten.

Dit boek is een must have voor iedere fan van Think & Grow Rich!

Wil je kans maken op een grátis exemplaar van dit boek? Klik dan hier.

Overige versies

Nederlandstalig en Engelstalig

Zoals hierboven vermeld onderschrijven wij de originele Engelstalige versie.

Er zijn vele gereviseerde en aangepaste versies beschikbaar. De één wat goedkoper dan de ander. De één wat dikker dan de ander. Allen zijn geschreven met de originele versie als uitgangspunt.

Ons advies is: let op welke versie je koopt en of de informatie volledig is.

Hiernaast is een versie te zien die onderschreven is door de Napoleon Hill Foundation, waarin hier en daar enkele zinnen ontbreken. De kans bestaat dat je dan informatie mist om de boodschap van Napoleon Hill goed te begrijpen. Echter, de boodschap is duidelijk, het formaat is handzaam en deze versie is goedkoper.

Nieuwsbrief

divider

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, updates
en cursusdata van Mindset Revolutions?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!