Ondanks ik veel inzichten en aha-momenten had, zag ik geen zichtbare veranderingen in mijn leven…

Mijn naam is Danielle Cornelia en een tijd heb ik veel energie en geld geïnvesteerd in boeken en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waarbij ik – ondanks de vele inzichten en aha-momenten – geen zichtbare veranderingen zag in mijn leven. Ik leefde nog steeds op de automatische piloot en handelde op basis van mijn oude patronen en reflexen.

Het was alsof al die investeringen keer op keer voor niets waren geweest. Herken je dat?

Een oud-deelneemster van één van mijn masterclasses, Joyce van der Velde herkende dit ook en zei aan het einde van de masterclass:

Ik besef nu nóg meer dat alleen de kennis niet voldoende is om aan je mindset te werken. De kennis is er nu! Nu nog het werken aan de vaardigheden.

In haar feedback ligt de geheime sleutel tot ware transformatie, namelijk werken.

Werken door niet alleen de juiste kennis tot je te nemen, maar ook deze kennis dagelijks toe te passen in de praktijk. Dit vergt toewijding, discipline, consistentie en tijd.

Door de jaren heen heb ik diverse successtrategieën, hacks en tools eigen gemaakt om mijn transformatieproces te optimaliseren, te vergemakkelijken en te versnellen.

Al deze kennis deel ik graag met jou in Tracé Halcyon. In dit traject ga je samen met mij en like-minded een blijvende transformatie doormaken.

En, ben je benieuwd hoe je Tracé Halcyon uitspreekt? En waarom ik bewust voor deze naam gekozen heb? Ontdek het hier!

Een ieder die in staat is te midden van elke situatie bewust zijn eigen gedachten te kiezen, heeft meesterschap over zijn eigen mind en is een ware Master Mind.

Danielle Cornelia

Voor wie is Tracé Halcyon?

Je hebt succesvol deelgenomen aan de Mindset Masterclass

Je heb voldoende kennis over je bewustzijn en je eigen mind

Je bent bekend met de principes van energie, frequenties en universele wetten

Je wilt voorgoed je levenskoers wijzigen

Je wilt ware transformatie bereiken

Je wilt tips, trick, tools en strategieën om je transformatieproces te versnellen

Je wilt dit niet alleen doen, maar samen met like-minded

Je wilt de regie in eigen handen hebben in plaats van elke dag geleefd te worden

Je wilt een ware Master Mind worden

Trace Halcyon Werkboek

Wat houdt het Tracé Halcyon Membership in?

Tracé Halcyon is een vervolgtraject in de vorm van een membership exclusief voor deelnemers van de Mindset Masterclass.

Gedurende dit traject ga je samen met Danielle Cornelia en like-minded alle opgedane kennis en handvatten toepassen in de dagelijkse praktijk. Tevens krijg je exclusieve verdiepende materie en oefeningen die niet aan bod zijn gekomen tijdens de 2-daagse masterclass.

Je gaat met jouw gedachten, patronen en overtuigingen aan de slag en je levenskoers voorgoed wijzigen.

Je wordt een echte Master Mind!

Als exclusieve member van Tracé Halcyon krijg je:

Mindset Afterclasses t.w.v. €149,- per sessie

Q&A sessies t.w.v. €139,- per sessie

Grátis toegang tot alle online trainingen van de Success Strategy Academy t.w.v.  €2.599,-

Toegang tot de replays van de online opnames

Transformatie voor het leven t.w.v. €onbetaalbaar!

Exclusieve kennis zoals:

 • overige oorzaken van programmering van de mind
 • aanvullende herprogrammeringsmethodes
 • nieuwe technieken om beperkende interne overtuigingen (B.I.O.’s) te identificeren
 • extra methodes om effectief B.I.O.’s te transformeren
 • brain- en bodyhacks om het transformatieproces te versnellen
 • visionboards en bijbehorende hacks
 • uitleg over hart coherentie en de meerwaarde ervan
 • belang en toepassing van vergeving
 • ademhalingsoefeningen
 • dankbaarheidsoefeningen
 • meditatie oefeningen
 • mindfulness oefeningen
 • en nog veel meer!

BONUS! Grátis toegang tot de exclusieve mastermind Whatsapp groep: Saya Master Mind t.w.v. €onbetaalbaar!

“Je zal tips en tricks meekrijgen waarmee je je mindset kunt veranderen. […] Het is voor iedereen die openstaat voor veranderingen. Nogmaals dank je wel Danielle, het was een mooie ervaring.”

Jacqueline Lewerissa | Implementation Project Manager

Tracé Halcyon

Meer informatie over deelname aan het membership wordt exclusief gedeeld tijdens de live Mindset Masterclasses.

Data & Tijden

Maandelijks worden verschillende online sessies gehouden. De exacte data en tijden worden in de membership area bekend gemaakt.

Investering

Tracé Halcyon LITE

Neem deel aan een membership van 3 maanden t.w.v. €3.699,- en betaal slechts €399,- (incl. BTW).

Tracé Halcyon ELITE

Neem deel aan een membership van 12 maanden t.w.v. . €7.699,- en betaal in plaats van €2.499 nu nog de introductieprijs van slechts €1.299,- (incl. BTW).

“Zij brengt al deze materie in een eenvoudige, duidelijke opbouw met daarin voorbeelden van haar eigen levenservaringen waardoor het zo makkelijk te begrijpen is.”
Tina Palyama | Accountmanager

Wil jij ook samen met like-minded een echte Master Mind worden?

Neem dan deel aan Tracé Halcyon

F.A.Q.

Voor wie is Tracé Halcyon?

Exclusief voor oud-deelnemers van de Mindset Masterclass.

Vond je de masterclass al inspirerend en wil je nog meer met je mindset aan de slag? Wij zijn ervan overtuigd dat alles in divine timing gebeurt. Niks is toeval. Dat jij nu hier bent en dit leest is een uitnodiging van jou aan jouzelf om stappen te maken naar de persoon die jij altijd bestemd was te zijn. Dus waar wacht je nog op?

Wat is het verschil tussen de Mindset Masterclass en Tracé Halcyon?

In de 2-daagse Mindset Masterclass wordt reeds dieper ingegaan op de basiskennis van het Mindologie college. Ook wordt er uitgebreid kennis gedeeld en worden nog meer verdiepende opdrachten uitgevoerd. Dit is qua kennis echter nog steeds het topje van de ijsberg dat Danielle graag deelt met jou. De twee dagen leveren veel inzichten en ware breakthroughs op, maar échte transformatie vraagt meer dan twee dagen. De exclusieve extra informatie en de juiste begeleiding om ware verandering te bewerkstelligen, vind je terug in Tracé Halcyon.

Wat kan Tracé Halcyon voor mij betekenen?

Ontzettend veel! Zoals Danielle al eerder aangaf: ware verandering vindt pas plaats als er op dagelijkse basis bewuste veranderingen worden gemaakt. Heb jij ook al ontzettend veel boeken en cursussen gevolgd om een beter leven te creëren, maar zie je maar geen verbetering en kun je hierbij hulp gebruiken? Dán kan Tracé Halcyon wat voor jou betekenen. Aan jou de keuze.

Danielle begrijpt dat het spannend kan zijn om een commitment voor een langere tijd aan te gaan. Om die reden houdt ze na de Mindset Masterclass een gratis Mindset Afterclass t.w.v. €149,- waardoor je een goede indruk krijgt van het traject. Daarna kun je zelf beslissen om al dan wel of niet deel te nemen aan Tracé Halcyon.

Hoe ziet Tracé Halcyon eruit?

Het is een traject van verschillende online sessies van verdieping, kennismaken, verbinden en nieuwe kennis tot je nemen op een leuke, praktische en toegankelijke manier. Op de impressie pagina kun je al een idee krijgen van de sfeer. Daarnaast geeft Danielle een gratis Mindset Afterclass t.w.v. €149,-  na de Mindset Masterclass waardoor je een goede indruk krijgt van het traject. Daarna kun je zelf beslissen om al dan wel of niet deel te nemen aan Tracé Halcyon.

Wat is het verschil tussen Tracé Halcyon Lite en Tracé Halcyon Elite?

Bij beide memberships krijg je toegang tot exact dezelfde sessies en materialen. Er zitten slechts twee inhoudelijke verschillen in beide trajecten:

1) Tracé Halcyon Lite heeft een vaste afname van 3 maanden en Tracé Halcyon Elite een vaste afname van 12 maanden.

2) Van elke online sessie wordt een opname gemaakt en beschikbaar gesteld in de membership area. Daar kun je de replay rustig in je eigen tijd bekijken. Voor Tracé Halcyon Lite geldt: tot 7 dagen na de opnames kun je de replays terugzien. Voor Tracé Halcyon Elite geldt: alle replays blijven gedurende het gehele membership beschikbaar.

Ik twijfel om deel te nemen aan Tracé Halcyon, wat nu?

Geen probleem. Danielle begrijpt dat het spannend kan zijn om een commitment voor een langere tijd aan te gaan. Om die reden houdt ze na de Mindset Masterclass een gratis Mindset Afterclass t.w.v. €149,- waardoor je een goede indruk krijgt van het traject. Daarna kun je zelf beslissen om al dan wel of niet deel te nemen aan Tracé Halcyon.

Wat kan ik verwachten van de online sessies?

De online sessies zijn net zo leerzaam en interactief als de fysieke bijeenkomsten. Via zogenaamde Breakout Rooms is er voldoende tijd en ruimte om opdrachten, ervaringen en inzichten te delen in kleinere groepen. Het is van belang tijdig de Zoom app op je computer of mobiel te installeren. Gezien de kwaliteit raden we je aan de sessies via je computer te volgen i.p.v. via je mobiel. In de membership area wordt de unieke Zoom-link beschikbaar gesteld.

Er is een online sessie gepland en dan kan ik niet? En nu?

Van elke online sessie wordt een opname gemaakt en beschikbaar gesteld in de membership area. Daar kun je de replay rustig in je eigen tijd bekijken. Voor Tracé Halcyon Lite geldt: tot 7 dagen na de opnames kun je de replays terugzien. Voor Tracé Halcyon Elite geldt: alle replays blijven gedurende het gehele membership beschikbaar.

Ik heb een vraag voor de Q&A sessie, maar ik kan er niet live bij zijn? En nu?

Dat is geen probleem! Je kunt je vraag van te voren insturen en deze zal, wanneer het een meerwaarde heeft voor de gehele groep, behandeld worden. Van elke online sessie wordt een opname gemaakt en beschikbaar gesteld in de membership area. Daar kun je de replay rustig in je eigen tijd bekijken. Voor Tracé Halcyon Lite geldt: tot 7 dagen na de opnames kun je de replays terugzien. Voor Tracé Halcyon Elite geldt: alle replays blijven gedurende het gehele membership beschikbaar.

Hoelang heb ik toegang tot de replays?

Van elke online sessie wordt een opname gemaakt en beschikbaar gesteld in de membership area. Daar kun je de replay rustig in je eigen tijd bekijken. Voor Tracé Halcyon Lite geldt: tot 7 dagen na de opnames kun je de replays terugzien. Voor Tracé Halcyon Elite geldt: alle replays blijven gedurende het gehele membership beschikbaar.

Hoelang heb ik toegang tot de online sessies?

Zolang je membership loopt. Voor Tracé Halcyon Lite geldt een looptijd van 3 maanden en voor Tracé Halcyon Elite geldt een looptijd van 12 maanden. Na 3 respectievelijk 12 maanden wordt jouw membership account automatisch door Mindset Revolutions verwijderd en heb je geen toegang meer tot de sessies en replays.

Hoelang heb ik toegang tot de Whatsapp mastermind groep?

Zolang je membership loopt. Voor Tracé Halcyon Lite geldt een looptijd van 3 maanden en voor Tracé Halcyon Elite geldt een looptijd van 12 maanden. Na 3 respectievelijk 12 maanden zal je deelname aan de Whatsapp mastermind groep automatisch beëindigd worden.

Mijn membership is bijna afgelopen, hoe zeg ik tijdig mijn membership op?

Dat hoeft niet. Aan het einde van het traject (Tracé Halcyon Lite: 3 maanden en Tracé Halcyon Elite: 12 maanden) wordt automatisch jouw membership account door Mindset Revolutions verwijderd en wordt je membership niet stilzwijgend verlengd. Je hoeft dus niets te doen. Makkelijk he!

Kan ik het membership ook voortijdig opzeggen?

Nee, helaas niet. Het membership heeft een vaste afname van 3 maanden (Tracé Halcyon Lite) of 12 maanden (Tracé Halcyon Elite). Er vindt geen restitutie plaats.

Danielle begrijpt dat het spannend kan zijn om een commitment voor een langere tijd aan te gaan. Om die reden houdt ze na de Mindset Masterclass een gratis Mindset Afterclass t.w.v. €149,- waarna je zelf kunt beslissen om al dan wel of niet deel te nemen aan Tracé Halcyon.

Hoe kan ik mijn membership verlengen?

Dat is heel makkelijk. Door opnieuw de membership aan te schaffen, krijg je automatisch weer toegang tot de sessies, replays en Whatsapp master mind groep. Het Tracé Halcyon Lite membership heeft een vaste afname van 3 maanden en het Tracé Halcyon Elite membership een vaste afname van 12 maanden. Er vindt geen restitutie plaats.

Wat zijn de overige voorwaarden van Tracé Halcyon?

Hiervoor verwijzen wij je graag naar onze Algemene Voorwaarden.

Ik heb nog een andere vraag die ik niet kon terugvinden op de website, wat nu?

Neem gerust contact met ons op voor overige vragen: klik hier.

nieuwsbrief

divider

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, updates en cursusdata?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang grátis als cadeau het stappenplan om effectief
je beperkende interne overtuigingen (BIOs) te transformeren. Meer informatie over dit stappenplan? Klik hier.

Stappenplan BIOs transformeren

Naast de handvatten die ik je geef tijdens mijn Mindset Masterclass
is dit stappenplan ook een échte aanrader!