Header Logo Coaching - Personal & Professional

Nice to meet you!

divider

V.I.P. – Very Intuitive & Productive Coaching

Iedereen zit soms wel eens even stuck in het leven. Een frisse, open blik van een neutraal persoon kan zoveel teweegbrengen en jouw horizon helpen verbreden waardoor jij weer verder vooruit kunt en verder kunt groeien.

De coaching van Danielle Cornelia is erop gericht je bewust te maken van zowel jouw huidige limiterende overtuigingen als jouw eigen unieke sterke krachten. Het herontdekken van jouw unieke volle potentie en deze daadwerkelijk (door)leven is het doel. Dit doet ze op basis van haar jarenlange kennis en levenservaring én haar sterk getrainde intuïtie.

vip-coaching-danielle-cornelia

Persoonlijk en Zakelijk

Een unieke aanpak, want iedereen is uniek

Door de juiste vragen te stellen identificeert Danielle Cornelia adequaat interne blokkades. Met haar talent om jouw unieke wezen en potentie te kunnen waarnemen maakt het dat haar coaching uniek en volledig afgestemd is op jou.

Het mooiste is om waar te nemen dat een mens volledig transformeert zodra een beperkende overtuiging is omgezet naar een succesvolle overtuiging – Danielle Cornelia

Danielle Cornelia

De beste keuze die je kunt maken voor jezelf, is in jezelf investeren en daardoor op alle fronten in het leven een beter, gelukkiger en waardevoller mens te worden – Danielle Cornelia

Ze heeft een directe aanpak, gaat tot de kern en windt er geen doekjes omheen. Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden. Ze gaat bewust de verbinding met jou aan om zo tot de beste resultaten te komen. Zij doet dit vanuit integriteit, eerlijkheid en goed vertrouwen.

Ze is zich ervan bewust dat ze kostbare tijd en energie in jou steekt en verwacht ook van jou dat jij ervoor kiest kostbare tijd in jezelf te steken om te groeien en niet stil te blijven staan in het leven.

Ze houdt van mensen die actie ondernemen, niets uitstellen en geen excuses hebben. Wanneer jij bereid bent om net dat beetje meer te doen, dan is zij uitermate geschikt om daar persoonlijk aan bij te dragen.

Lees hier meer over haar en haar persoonlijke kwaliteiten en kernwaarden.

Op jouw persoonlijke ontwikkeling en succes!

Wil jij weten welke beperkende overtuigingen jouw succes belemmeren?

En wil jij dat dit voor eens en voor altijd wordt opgelost?

Wil jij ook succesvolle groei op persoonlijk en/of zakelijk vlak?

Is persoonlijke, effectieve coaching iets voor jou?

Neem dan nu contact op voor een grátis intake gesprek!